Nimenhuuto marker
Merihaan Pallohalli Oy, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki, Kenttä , 3. kerros / 3rd floor [kartta]

Hinnat: Kausimaksu 85€ (syksy) tai 12€/matsi. Maksut FC Nerds ry:n tilille (tilinumero ja lisätiedot Matti Väisäseltä).
Prices: Season fee 85€ (autumn) or 12€/match. Pay to the FC Nerds ry (association) bank account. For account # and more information, contact Matti Väisänen.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

14
Peter S Misha Aapo R Ilmari K Ric T Aleksi J Markus S Aarne J Antti T Justus H Ari K Risto R Bijaya G Veli M
12
Magnus S Reijo J Kimmo V Martin A Erkka R Janne T Eki N Calle Toober Ville M Lasu A Matti V
40

Kommentoi...

Pelaamme tänään kolmella joukkueella, koska pelaajia on ilmoittautunut 15. Ottakaa itse kukin musta sekä valkoinen pelipaita mukaan. Tuon oranssit peliliivit kolmannelle joukkueelle. Tulkaa ajoissa paikalle jotta voimme jakaantua kolmeksi joukkueeksi jo heti alusta lähtien eikä tarvitse keskeyttää peliä uusien jakojen vuoksi.

---

We have 15 players signed in, so we will have three teams today. Everybody need to take both black and white jersey with them to the match. I will bring the orange vests. Please come on time so that we can form three teams already in the beginning of the match.

Höh, flunssa on iskemässä yhtäkkisesti. Tuon pallon ja liivit matsiin mutta pelaaminen jää väliin tällä kertaa.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja