Nimenhuuto marker
Merihaan Pallohalli Oy, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki, Kenttä , 3. kerros / 3rd floor [kartta]

Hinnat: Kausimaksu 85€ (syksy) tai 12€/matsi. Maksut FC Nerds ry:n tilille (tilinumero ja lisätiedot Matti Väisäseltä).
Prices: Season fee 85€ (autumn) or 12€/match. Pay to the FC Nerds ry (association) bank account. For account # and more information, contact Matti Väisänen.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

9
Risto R Jose M Martin A Antti T Kimmo V Ari K Matti V Murray Jose’s friend
16
Misha Calle Reijo J Ilmari K Aarne J Aapo R Justus H Peter S Lasu A Aleksi J Ville M Erkka R Markus S Janne T Magnus S Ric T
44

Kommentoi...

Ilmoittakaa mielellään jo tänään torstaina oletteko tulossa pelaamaan huomenna vai jäättekö kotiin. Merihaassa pelataan Suomi-Liechtenstein futsal-matsi. Varjomatsin toinen puoliaika ehditään katsoa kokonaan Sir Oliverissa.

Tällä hetkellä illan matsiin on ilmoittautunut 7 pelaajaa ja tarvitsisimme vielä kolme lisää, jotta voisimme pelata 5 vastaan 5. Kahdeksan pelaajaa on minimi, että saa järkevän matsin aikaiseksi. Koska tänään näyttää olevan tilaa, voi huoleti pyytää kaverin tai kaksi mukaan. Jos olet aikeissa tulla pelaamaan muttet vielä saanut aikaiseksi ilmoittautua peliin, nyt on oikea aika ilmoittautua mukaan.

----------

Currently 7 players have signed in for futsal today and we need three players more to play 5 vs 5. Apparently there is well space for players today, so do not hesitate to ask your friend with you to the match. If you had plans to come play today but have not signed in for the match yet, now it is right time to do it.

Risto, profiilikuva
Risto

ja Kimmo siis lupasi tuoda ipadin niin myös matsin eka puoli voidaan osin katsoa tai vilkuilla

Martin, profiilikuva

Moi! Jos klo 17 ei ole vähintään 8 nimeä listalla, jättäydyn pois.

Ari on ehkä tulossa. Hän oli vielä aamulla Japanissa, mutta ymmärtääkseni tulee jos ehtii.

Kimmo, profiilikuva
Kimmo

Saadaanko vielä pari pelaajaa mukaan?

Ari on jo Suomessa eli näillä näkymin ehtii pelaamaan.

Risto, profiilikuva
Risto

Onhan se Ipadi mukana? Tosin kännykästäkin näkyy

Kimmo, profiilikuva
Kimmo

No siinä ei oo akkuu... eli kännyllä mennään!

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja