Ilmoittakaa mielellään jo tänään torstaina oletteko tulossa pelaamaan huomenna vai jäättekö kotiin. Merihaassa pelataan Suomi-Liechtenstein futsal-matsi. Varjomatsin toinen puoliaika ehditään katsoa kokonaan Sir Oliverissa.

Pelaamme tänään kolmella joukkueella, koska pelaajia on ilmoittautunut 15. Ottakaa itse kukin musta sekä valkoinen pelipaita mukaan. Tuon oranssit peliliivit kolmannelle joukkueelle. Tulkaa ajoissa paikalle jotta voimme jakaantua kolmeksi joukkueeksi jo heti alusta lähtien eikä tarvitse keskeyttää peliä uusien jakojen vuoksi.

---

We have 15 players signed in, so we will have three teams today. Everybody need to take both black and white jersey with them to the match. I will bring the orange vests. Please come on time so that we can form three teams already in the beginning of the match.

Höh, flunssa on iskemässä yhtäkkisesti. Tuon pallon ja liivit matsiin mutta pelaaminen jää väliin tällä kertaa.

Lue loput viestit

Yhteyshenkilö: Matti Väisänen (matti.vaisanen(at)gmail.com)

FUTIS

• Keskiviikkoisin klo 20:00-21:00 Tehtaanpuiston kentällä kesäkuun alusta elokuun loppuun.

FUTSAL

• Perjantaisin klo 18:30-19:30 Merihaan pallohallissa syyskuun alusta toukokuun loppuun