Ilmoittakaa mielellään jo tänään torstaina oletteko tulossa pelaamaan huomenna vai jäättekö kotiin. Merihaassa pelataan Suomi-Liechtenstein futsal-matsi. Varjomatsin toinen puoliaika ehditään katsoa kokonaan Sir Oliverissa.

Pelaamme tänään kolmella joukkueella, koska pelaajia on ilmoittautunut 15. Ottakaa itse kukin musta sekä valkoinen pelipaita mukaan. Tuon oranssit peliliivit kolmannelle joukkueelle. Tulkaa ajoissa paikalle jotta voimme jakaantua kolmeksi joukkueeksi jo heti alusta lähtien eikä tarvitse keskeyttää peliä uusien jakojen vuoksi.

---

We have 15 players signed in, so we will have three teams today. Everybody need to take both black and white jersey with them to the match. I will bring the orange vests. Please come on time so that we can form three teams already in the beginning of the match.

Höh, flunssa on iskemässä yhtäkkisesti. Tuon pallon ja liivit matsiin mutta pelaaminen jää väliin tällä kertaa.

Ottakaa jokainen sekä MUSTA että VALKOINEN pelipaita mukaan. Jos ei ole ihan mustaa tai valkoista, niin tumma ja vaalea käy hyvin. Otan mukaan myös oranssit liivit siltä varalta että pelaisimme kolmella joukkueella.

---

Please take both BLACK and WHITE jersey with you to the match. If you don't have exactly black or white shirt, dark and pale will do the same. I will also take orange vests with me, just in case we had to split into three teams.

Ottakaa sekä valkoinen että musta pelipaita mukaan matsiin.

———

Take both white and black jersey with you to the match.

Kimmo, profiilikuva
Kimmo

Jouduin valmennushommiin. Tuon pallon ja liivit odottamaan kassalle.